Mivel tudom átfúrni a fém gitárpengetőt itthon? (nyakláncmedálnak)
Figyelt kérdés
Már csináltam műanyagból és azt forró tűvel át lehet lyukasztani de most masszívabbat szeretnék és nem tudom hogyan fúrjam át a fém pengetőmet. Van olyan vékony fúrófej amivel megcsinálhatom? Biztonságosan átviszi a fúró? Apa cuccai közt biztos találok valami megoldást.
Előre is köszönöm a választ. :)
2011. jún. 12. 21:11
1/12 anonim válasza:
Persze. 1-es fúró az gondolom elég vékony. De am csajszi vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok, ezért nem mertem egyedül nekiesni :)
2011. jún. 12. 21:23
3/12 anonim válasza:
Értem. :D Talán jobb is. De ha apukádat megkéred, biztosan átfúrta neked. Jobb ha ő fúrja át, mert az 1-es(1mm átmérőjű) fúró azért elég könnyen el tud törni. Vagy esetleg ha ne adj isten megcsúszik, és te a kezeddel fogod a pengetőt, akkor a kezed is szépen el tudja rendezni. Szóval ha rám hallgatsz megkéred rá a faterod. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Gondoltam is rajta hogy hogyan kell lefogni vagy valami hogy ne csússzon el de tényleg jobb lesz ha megkérem őt... xD Köszi hogy írtál :D
2011. jún. 12. 21:29
6/12 anonim válasza:
Nm. Szívesen segítettem. De ha ideadod nekem én is kifúrom azt a fránya lyukat. :D xD
7/12 anonim válasza:
Nem muszály fúrni szerintem. Elég ha valami hegyes tárggyal kilyukasztod. Körzővel, apud valami szerszámával, beleversz egy szöget stb
8/12 anonim válasza:
Háth az is egy megoldás, de én azért javasoltam a fúrást, mert ha szeggel átüti, az közel sem lesz olyan minőségű, mintha fúrná. Ha szeggel üti át, csúnyán fog látszani az egyik oldalon, mivel akkor át szakítja a pengetőt, és fémforgácsok fognak kiállni belőle. :D és mivel nyaklánckra szeretné fűzni, így kicsit kényelmetlen lenne a viselése. :D
9/12 A kérdező kommentje:
Várj, most meg nem találom a pengetőt xDDD
Pedig vettem hozzá egy ezüstözött láncot is, meg bőrből is egy másikat. Erre meg pont a lényeg veszik el :D
2011. jún. 12. 21:38
10/12 anonim válasza:
Még azt el is felejtettem hogy azért a faterodnak mutasd meg hogy milyen vastag az a lánc, amire fel szeretnéd fűzni. Már csak azért is, hogy akkor nehogy kicsi legyen majd az 1-es fúróval készített furat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!