Szerintetek ezt eltudnám késziteni vászonképre?
Szerintetek ezt eltudnám késziteni vászonképre?S amúgy szerintetek ezek milyen anyagok amikre festettek?
Én grafikus vagyok már 10 éve. Itt művész aquarell festékkel csinálja, de hobbifestékkel, ami semmire sem jó. Egy rendes Pannocoloros művészfestéknek tubusa 600-3000 ft.
Vászonra egyébként akrillal és olajjal lehet igazán festeni, ezek horroráras dolgok.
Ha lesz a Lidlben, majd egyszer megint művészhét, ott árulnak 24 darabos akril és olajfestéket is és én mondom, van olyan jó, mint a drága pannocolorosok, sőt még jobb is. A minősége ugyanolyan, a színei káprázatosak , valószínűnek tartom, hogy egy nagy márka átcímkézése ez és a doboz csak 1290 ft-ba került.Vettem is 5 dobozzal, isteni.
Én nem vagyok grafikus, csak olykor szoktam vászonra festeni. :) Én akril festékkel dolgozom. Azt tudom javasolni, hogy valamilyen ragasztó anyaggal (pl. szikszalaggal) ragaszd le a vonalakat, ahol szeretnéd, hogy ilyen fehér maradjon a terület úgy, mint a képen. A megmaradt területeket pedig fesd be. Én dolgoztam már vízfestékkel és temperával is. A vízfesték színe szinte eltűnik, a tempera pedig nem szárad meg kellőképpen. (Vagy csak én voltam ennyire béna. :))
Mindenesetre lehet hobbi boltokban jó árban akril festéket kapni, azzal dolgozz. A leragasztós módszert meg talán érdemes kipróbálni. :)
Ugyanúgy, mint a másodikat, csak vékonyabb ecsettel vitte fel a maszkoló festéket.Ha lehúzod a festés végeztével ezt a réteget, akkor alatta fehér marad, ha pedig vakarod, akkor olyan hatást is el tudsz érni, mint a második képen a jobb oldalon, lentebb lévő csíkok. Az első képen viszont úgy van szépen lehúzva az elválasztó, így szépek a határok.
Ugye kinek mi tetszik... :) Nekem a második jobban bejön.
Jó festegetést! Egyébként ajándék lesz, vagy csak magadnak? :)
Hát ha úgy gondolod, hogy az megfelelő méret oda, ahová valószínűleg a jövendőbeli tulajdonos majd ki tudja tenni, akkor oké. :)
Csak a szélét is fesd le úgy, mint a képen, különben csúnyán fog virítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!