Ha a parkettát csákánnyal, a szoba közepén kezdtük feltörni, akkor összetörhettük az aljzatbetont?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatom, hogy megrepedezett-e?2011. jún. 11. 11:37
1/7 anonim válasza:
Én is úgy csináltam annó, azért ütés és ütés között van különbség. Megrepedni nem repedt meg, de sok helyen jött a felső réteg, máshol meg ott maradt a szurok.
Zsákos esztrikkel lett kiegyenlítve.
2/7 anonim válasza:
Csákánnyal? Gratulálok.
Feszítővassal kellett volna nekilátni.
3/7 A kérdező kommentje:
már tudom, hogy hiba volt, meg nem is középen kellett volna kezdeni, hanem a szélén. Ráadásul az aljzat kicsit meg is van süllyedve és döng (családi ház) .
2011. jún. 11. 13:02
4/7 anonim válasza:
Értem. És hová feszítesz vele először?
6/7 anonim válasza:
Nem azért döng, mert csákányoztatok, hanem azért mert a töltés meg van süllyedve alatta!
Vagy építkezéskor nem tömörítették eléggé, vagy kimosta valami a földet, esetleg pince van alatta.
7/7 Grimmpeace válasza:
Feszítővassal...esélyes. Csákánnyal, ékkel kalapáccsal lehet csak megkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!