Hullámpalát szeretném lefesteni. Milyen olcsó fedő festéket ajánlotok rá?
Figyelt kérdés
Sufni oldalfala lesz. Lehet egyáltalán festeni? Úgy értem nem pereg le stb?2011. jún. 6. 21:11
1/2 anonim válasza:
Biztos van olyan festék ami jó rá, annyiféle festék van hogy nem lehet mindet észben tartani.
Az ilyen speciális festékek drágák.
Ha belegondolsz akkor a zománc festék se olcsó, 5 liter nem sokkal többe kerül mint a falfestékből 16l-es kiszerelés
2/2 anonim válasza:
Van "direkt" palafesték ! Az egy nagyszerű szer ! Mi 2 éve egy beton garázsboltot festettünk vele."kanna-kék" színnel.
Lehet hígítani,lehet diszperzióssal keverni,magyon jól takar,időjárás/kopásálló/színtartó/mosható. Gyorsan szárad. Van vagy 8~10 szín belőle.
Én csak ajánlani tudom.
A javaslatom: előtte mélyalapozóval kend le a palát->örök élet lesz.
A hengert v. ecsetet utána nagyon nehéz kimosni,ha nem azonnal,akkor nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!