Hullámpalát lehet még kapni?
miis ilyen keritést csinálunk!!!!!és lehet kapni régen az aszbeszos pala ami rékkewltöt azt már nemlehet kapni 1100ft volt /db
most amit lehet kapni betonpala abban nincs benne ez az anyag ami rákkeltő!!!!ez 2700ft!db!
Nekünk 50 m kerités csinálunk ebből!nekem is sokan ajánlották hogy legyen nádszövet!de ez olyan dolog hogy nekem nemtetszik mert én a palát zöldre fogom festeni!!!!!a másik pedig hogy a pala évtizedeket kibir a nád meg max 3 év! megbarnul , belekap a szél még a drot is kinyulik a kutya szétszedhetistb!Szóval ez pénz kérdése ha jó keritést akarsz akkor pala!de kikell nyitni a pénztárcát! 20m asz nemsok!Szóval szerintem simán kilehet birni!a pala 54.000ft ba kerül neked. +vasak beton alap ha ég nincs készen csavarok. szóval elég jól megúszod!nem ugy mint mi....:(
vagy amit még tudok ajánlani hogy kátránypala!aztmár nem kell festeni mert szinekben kahatod!!!!2m magas és 1 m széles 2350ft nálunk.
a férjem épitészetben dolgozik . és nekünk már azota változott a véleményünk először miis hullámpalát akartunk de mostváltozott!!!!megez nem törik!!utolsi voltamn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!