Facsavar eltüntetése, hogyan?
Nekem is a fatapasz ugrott be, csak abból olyan mennyiségeket árulnak, hogy mindig megveszem, használok belőle két kanálnyit, a többi meg beszárad. Kész ráfizetés.
Vagy kapható kis mennyiség is? Sose láttam még.
Körülményes, de ugyanolyan fából is lehet vágni egy kis kört azonos száliránnyal, szorosan beleütni és összecsiszolni, akkor nem fog látszani.
De engem mondjuk nem zavarna ha kilátszik a csavar, ha magamnak barkácsolnék kerti bútort, csak a fejét süllyeszteném be.
En is csak simán besüllyesztenem, és "jónapot"...
Ha nagyon zavar, akkor méllyebbre fúrod, és fagitt...majd csiszolás. Lehet kapni tubusban is kis menniységü fagittet (MESTER). De ha csak lazúrral kened át, el kell h keseritselek, látszódni fog a helye.
Szerintem egy réz szinü csavarfejjel igényesebb lenne.
Használj csavar takarót,bútor/lapszabászatban kapsz,különféle színűek vannak.
Én 2 x is meg gondolnám a fa gittet,hiszen nem lesz oldható a csavarozás,csak roncsolással ha egyszer valamiért szét kéne szedni,..javítás(pl kirepedés)miatt több kárral jár a bontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!