Hogyan csináljam? A cicám szétkaparta a fa ajtónkat. Hogyan újithatnám fel. Miket vegyek meg hozzá?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget!2011. máj. 20. 16:26
1/7 anonim válasza:
Csiszolópapír és fára való glett kell hozzá. Lecsiszolod, kigletteled, lefested.
Ha nem festett, akkor folyékony fa nevű cuccot vegyél az ajtóval megegyező színben és azzal töltsd ki a réseket.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
Még 1 kérdés:
a nagy tescoban megtudom ezzeket venni?
Mert sztem már csak az van nyitva.
2011. máj. 20. 17:07
3/7 anonim válasza:
Nem valószínű, de egy próbát megér a dolog. De jobb szaküzletben vásárolni, már csak azért is, mert ott az eladó tud neked szakmai kérdésekben segíteni.
4/7 anonim válasza:
Az enyém is az új fenyő ajtókeretemen edz. Egyelőre nem tudtam mást kitalálni, mint többször lecsiszoltam és kaparófára való anyagot szétvágtam, felszögeltem az ajtókeretre. Mondanom sem kell, most másik ajtón gyakorol...
5/7 gfero válasza:
ilyennel kell kijavítani utána lealapozod majd lemázolod persze minden művelet után megcsiszolod [link] mázolva van vagy lakozva,lazúrozva ?mert ez zománcfestékre érvényes
6/7 gfero válasza:
de ha mély karcolások-repedések vannak akkor ez jó először majd mehet a másik [link] .autónak való de a festő szakmában is használják nagyon gyorsan szárad
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
hát elég mélyek sajnos.
nem direkt kaparja, csak wc ajtó és ha elmegy nagy wcre az almába akkor utána szokta vagy az alom szélét a műanyagot v. a fa ajtót és félfát.. és hát 3 év alatt elég csúnya lett.
2011. máj. 23. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!