Lamináltat fogunk lerakni, de én még sosem csináltam ( a férjem se, csak bátor :-D )
Nehéz? Mivel lehet elszúrni? Vannak olyan fogások, amiket jobb, ha tudunk?
Légyszi ne írjátok, hogy hívjunk mestert, nincs rá pénzünk.
2011. máj. 1. 18:33
1/7 anonim válasza:
Lamináltat nehéz elszúrni! A legfontosabb, hogy bátran hagyj annyi rést a fal mellett, amennyit ajánlanak, mert nyáron a melegben nagyon sokat tágul és ha nincs helye, akkor felpúposodik. Azt hiszem, kb. 5 mm-t szoktak mondani.
2011. máj. 1. 18:42
2/7 anonim válasza:
Szia
Elsőnek is akár egy centit is elhagyhattok a fal mellett.Másodszor úgy rakjátok hogy a fény felé(ablak felé)essen az össze illesztési csík.Igy nem lesz feltűnő.Arra viszont figyeljetek hogy egyenesnek kell lennie a betonnak.Mert ha nem az gyorsan tönkre fog menni.Amugy ha megkérdezhetem hol laktok?
2011. máj. 1. 19:53
3/7 anonim válasza:
ja még annyit hogy távtartókat érdemes sűrűn rakni nehogy elmozduljon mert akkor nagy szivás lesz vele:).Ja és ha vágni kell akkor szígurúan csak dekopir fürésszel vágjátok ha sima fürésszel vágjátok akkor tönkre megy a munka darab:9
2011. máj. 1. 20:00
4/7 anonim válasza:
Alátétfóliáról gondoskodjatok, lehetőleg jó minőségű legyen. Illetve a diletáció a falak mentén fontos.
2011. máj. 1. 22:02
5/7 anonim válasza:
Én személy szerint úgy csináltam, hogy gyakoroltam. Ismerősi körben 2helyen is fektettek lamináltat én pedig felajánlottam díjmentes segítségemet így mire a sajátomat raktuk minden "szakfogást" tudtam. Nem kell félni tőle menni fog!
2011. máj. 1. 22:25
6/7 anonim válasza:
Tanácsot már nem mondok,de én egy évvel ezelőtt,15 évesen,egy nap alatt leraktam két 12 nm2-es szobát!
Úgyhogy sztem nem olyan nehéz,csak figyelni kell....
2011. máj. 2. 22:16
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Minden alapanyag megvan, akkor már csak oda kell figyelnünk! :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!