Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Sarokcsiszolóra milyen korongo...

Sarokcsiszolóra milyen korongot tegyek festés előtti csiszoláshoz?

Figyelt kérdés
Ajtót, ablakokat festenék.
2011. ápr. 12. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet venni csiszolókorongokat... ( nemtudom h ezeket úgy számozzák-e mint a paírokat...) de bemész a boltba és mondod h olyat adjanak olyan durvaságút mint a 80as csiszolópapír!
2011. ápr. 12. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Aztán vigyázz, mert iszonyúan porzik amit lecsiszol. Szállni fog a por. Na meg elég hamar elkopik az ilyen csiszolókorong. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom vele.
2011. ápr. 12. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Már előre megmondom neked, hogyha sarokcsiszolóval csinálod nagyon csunya lessz. Nem egyenletes erővel fogod nyomni a fára és hol ki kap a fából hol nem vagyis ronda lessz. Én inkább rezgős irányu csiszolót javasolnék ha már nem akarsz kézzel csiszolni. ha pedig kézzel akkor vannak szivacs alaku csiszolók ami kézreesik és külömböző szemcséüeket lehet kapni festékboltokban inkább azzal próbáld.
2011. ápr. 13. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen-igen! Ez igaz. Ezt elfelejtettem írni, de csak megerősíthetem az előttem leírtakat.
2011. ápr. 13. 09:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, akkor nem sarokcsiszolóval csinálom.
2011. ápr. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!