Mi a véleményetek, tapasztalatotok a vízvezetékre helyezett mágneses vagy elektromágneses vízkőmentesítésről? Megéri beruházni?
Ehhez a sok negatívumhoz egy kis jót is mondok.
Bátyám egyszer megkérdezte, hogy mennyiből lehetne valami ilyesmit kihozni (fejlesztő műszerész a szakmám). Utána néztem, megterveztem és a feszültség adaptér nélkül kb.2000 forintból megcsináltam.
Azóta mindenkinek ezt ajánlja, mert "állítólag" azóta a gyorsforralót "csak" félévente kell tisztítani, amit előtte havonta 2-3 alkalommal csinált.
Azóta már az egész rokonság (én is), sőt már a rokonok rokonai is ezt használják, és idáig mindenki csak dicsérte.
u.i. Nekem mindenképpen megéri, még ha nem is műkszik rendesen mert én csinálom.
Nálunk nagyjából bevált. De azt tudni kell róla, hogy nem vízkőmentesítő hanem vízkőképződést gátló. A kifejezetten vízlágyításra tervezett gyantás gépet nem helyettesíti, de az tényleg legalább 100e Ft.
Mi annyit vettünk észre, hogy a vízforralót, kávéfőzőtt ritkábban kell tisztítani. A csempéről meg könnyebben le lehet szedni a vízkővet. Nekünk az oldalon látható 3. készülék van:
A szomszédnak meg olyan, ami tiszta fehér és egy kék villám van rajta. Arra is azt mondta, hogy nem rossz, csak többet várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!