Lehet zsákos vakolóanyagot felvinni közvetlenül a tégláig levert falfelületre, vagy kell a gúzoló réteg (cement és víz keveréke)?
Kedves József!
Megvan a véleményem azokról a mesterekről, akik nem libáért vették a szaktudásukat.
Dolgozott nálunk olyan festő például, akinek nem győztünk szólni, hogy itt-ott kimaradt egy-egy ecsetvonás és még nem is tetszett neki. Ablakkeretet pl. úgy mázolt, hogy az okkersárgával ráhúzott vagy rácsöpögtetett a fehérre. Volt aki dicsérte ezt az embert, hogy győőőnyörűen fest.(nem gépelési hiba)
Egy másik 2 tagú brigád a kaput festette. Ők csak kicsit megcsiszolták az előző réteget, a láthatóan leváló részekre ráfestettek, a következő évben pedig pattogott le a festék.Pedig kifizettük rendesen mind a két esetben, amiben megállapodtunk. Így hát tavaly vásároltam kompresszort és pisztolyt és magam fújtam le.
Nem szabad "mestert engedni a házba mert sokszor olyan minőséget hagynak maguk után, amit a háziak is megtudnak csinálni.
Ezért én ha tehetem begyűjtöm a megfelelő információkat és nekilátok magam.Ezzel pénz is spórolok a családomnak és én is ügyesebb leszek.
Még arra is gondolok, hogy elöször a mesterek felmérik a ház állapotát és az alapján úgy gondolják, hogy annak megfelelő minőséget kell produkálniuk.
Vagyis ha újépítésű a ház és gyönyörű rendezett minden, akkor kitesznek magukért. A mi házunk viszont több mint 45 éves és sok pénzt kellene költeni arra, hogy szépnek lehessen mondani. Létezik olyan hogy az alapján dolgozzon valaki, amit lát?
Ja és köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!