Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fix ablaknál, hogy oldják meg...

Fix ablaknál, hogy oldják meg az üvegcserét? Tudják helybe javítani?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet cserélni .

Bármelyiket ki lehet attól függetlenül miből van a ráma.Persze meg kell találni a megfelelő szakembert vagy céget.Legjobb lenne ha ahhoz fordulnál aki készítette és beszerelte.

Nekem volt olyan kliensem akinél azért kellet kicserélni 1 év után az összes üveget mert rádöbbent , h a füstös-tükrös(stopsol)üveg sötétít. Amikor rendelte nálam nem tudtam meggyőzni mert nagyokos volt:)

2011. márc. 13. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,nálunk a férjem "pöttyözte be", vagy flexelt előtte,vagy hegesztett és apró lyukak lettek rajta.Csak esztétikai hiba,de reméltem,hogy nem kell az egész tokot kivésni miatta.Nagyon jó minőségű fa ablak.
2011. márc. 13. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Sándor 417: üveges vagy?

240 cm*180 cm-es ablak és 90*180-as ablak mennyi nálad? + beszerelés kb. (5/6 légkamrás, bukó-nyíló)

kíváncsi lennék az árakra, mire számítsak

bocs kérdező :)

2011. márc. 13. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha fából van akkor van neki üvegléce ami valszeg facsavarokkal van rögzítve a belső oldalán nem túl feltűnően és szilikonnal van ragasztva amit majd el kell vágni.

Asztalos vagyok ,én is készítek ablakokat rétegelt fából rendelésre. A 24 mm-s (4+16+4) normál átlátszó üveget 18 euró(euróban számolják)+ Áfa veszem .Ez a legolcsóbb.

2011. márc. 13. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
18 E / m2
2011. márc. 13. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első ablak méret alapján 240*180 az ára 120ezer ft de ha nem kell bukónyíló legyen hanem elég ha csak vagy bukik, vagy nyílik akkor 90000 a második pedig38000 vagy 32500.Az árban minden benne van ,ami rájön az a két kiszállás benzinköltsége és a régi eltávolításáért is lehet hogy felszámolok valamit attól függően , h lehet e szétvágni vagy még az is kell egészben neked.Méretet csak akkor kell én vegyem, ha én is fogom beállítani.Hozott méret alapján is elkészítem de a beállítást abban az estben ,hagyom másra. Amúgy maga a beállítást és a habot hozzá ingyen adom .

Ezek az árak az én saját áraim ne vedd viszonyítási alapként a magyarországi árakhoz őket mert külföldi vagyok.És ne próbálkozz alkudozással (jó magyar szokás szerint)mert attól meg morcos vagyok:)

Ja majd elfelejtettem ! Májusig 1-ig full vagyok , csak április 10 után tudok rendeléseket felvenni legközelebb.

2011. márc. 14. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
köszi, csak kíváncsi voltam, kb mire számítsunk ...
2011. márc. 14. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!