Melyik a legjobb márkájú/típusú acél varrógép?
A családi örökség egy Csepel varrógép.
Nekem kezdő kutakodásaim alapján a régi Singer gépek megjelenése és asztala tetszik.
A tanfolyamon,ahova járok,az oktató a Veritas gépeket preferálja.
Mi alapján érdemes választani?HOgy tetszik-e?Vagyis szívesen fogok-e varrni a géppel?
Mindenféle technika érdekel,nem csak hobbiból szeretnék varrni.Megengedhetem magamnak a drágább varrógép vásárlását is,de gazdasági okoból mégis egy olcsónak számító gép vásárlására gondoltam.
Mit tanácsoltok?Milyen gépet vegyek?
A régi Csepelek nagyon jók voltak,akárcsak a Singerek is. A Veritás is jó volt. Nem tudom,hogy ma vannak-e ilyenek.
A mai gépek közül nem érdemes a nagy márkákat megvenni. Részben,mert sok bennük a műanyag alkatrész,és csak a nevet fizeted meg.
Jó gépek a Broothers és a hasonló árkategóriájúak is.
Legokosabb,ha szaküzletben vásárolsz és tanácsot kérsz az eladótól.
Feltétlen szabadkaros legyen. Elég,ha csak az alapöltések és a gomblyukvarrás van rajta. A többit úgysem fogod használni.
Ha megengedheted magadnak,javaslom,hogy vegyél mellé egy 3 vagy 4 szálas Overlockot is. Ha sokat varrsz,nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!