Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Koronát készítek farsangara. (? )

Koronát készítek farsangara. (? )

Figyelt kérdés
Fényes papírkartonból.Csillámragasztóval pici pöttyöket tettem rá, mintha kövek lennének, de amint megszáradt lepotyogott.Gondolom mert túl sima a karton.De akkor, hogy oldjam meg.Ötletek?
2011. febr. 22. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Pillanatragasztóval gyöngyöt, vagy flittert ragassz rá, esetleg régi csilivili bizsut, gyűrűt szétszedsz, és ami csillog és színes, ráragasztod.Ékszergomb a nagymamától is jó megoldás.
2011. febr. 22. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, a pillanatragasztó a kulcsa. :)
2011. febr. 23. 05:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a hobby ragasztó is jó (legalábbis én minden ilyen 'kreatív' dolgot ezzel ragasztok).
2011. febr. 23. 06:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Csak olyan szupi lett a sok kis pici pöttyel amit csillámragasztóval csináltam, olyan mintha pici kövek lennének.

És az bosszant, hogy biztos tudjátok, hogy drága ez a csillámragasztó is és mégsem jó...Akkor miért ragasztó?Meg, hogy most kezdhetem elölről.A magyar szent koronát akartam amúgy másolni.Azért lett volna a sok pici pötty.kő.Persze veszek majd gyöngyöt és felragasztom, de az ugye fél nap lesz:P

Köszi mégegyszer.

2011. febr. 23. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél kásagyöngyöt, a pillragasztóval "írd rá" a mintát, és finoman szórd rá a gyöngyöt. 5 perc alatt készen vagy.
2011. febr. 23. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. febr. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!