Hogy tudok valami ilyesmi fekhelyet készíteni?
Veszel anyagot, töltőanyagot, és megvarrod.
Nem értem a kérdést.
Értem.
Szerintem az otthon kategóriában próbálkozz, ott biztos többen vannak akik tudnak varrni és szabásmintát készíteni.
Ilyesmit te is tudsz varrni.
Amekkora átmérőjű fekhelyet akarsz, akkora kört rajzolsz egy csomagolópapírra. Pár centi varrásráhagyással kiszabod. Ha nem vékony szivacsot akarsz az aljába, hanem vastagabbat, vagy "tölteléket", akkor számolsz a szivacs/töltelék vastagságával is.
Kiszámolod a kör kerületét, eldöntöd milyen magas és vastag oldalfalat akarsz, ezeknek az adatoknak az alapján kivágsz egy téglalapot, a hosszú oldalán és az egyik rövid oldalán összevarrod, megtöltöd.
Összevarrod a két körlapot (az aljat) ha vékony szivacsot taszel bele akkor azt eleve közzé varrod, ha töltöd, vagy vastag szivacs, akkor nyílást hagysz és ott töltöd meg.
Hozzáférceled az aljhoz az oldalát, bejelölöd ahol a két rövid oldal összeér. Ott levarrod.
A két rövid oldalt összevarrod (kapsz egy hurka karikát), ezt rávarrod az aljra. Ezeket lehet hogy kézzel érdemesebb varrnod, attól függ, milyen a géped, és milyen gyakorlott varrőnő vagy.
Ennyi idő alatt mint amíg leírtam, majdnem el is készül.
Én úgy csináltam, hogy egy külön gyűrűt varrtam és külön volt az alja is. Így két részből állt. Ha lefektettem a kőrgyűrűt, csak rá kellett nyomni az alsó részt.
Nekem így könnyebb volt megvarrni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!