Segítség! Nincs víz. Elrontottam?
Figyelt kérdés
Egykaros csapunk van,leesett róla a zuhanyátváltó. Vissza akartam rakni. A kis vasat felhúztam,próbáltam forgatni,h fenn maradjon és rá tudjam csavarni a tetejét. (mert mindig viszaesett). Erre egyszer csak nem jött víz belőle,de nem csak abból, hanem az egész házban nincs víz. Létezik h a csavargatással elzártam az egész vízhálózatot? Mit csináljak?2011. febr. 7. 23:55
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ezzel elrontottad. A főcsap külön szokott lenni valahol.
2/7 anonim válasza:
Nincs elfagyva a rendszer. Mielőtt szétesett a zuhanyvátód akkor még volt vized?
3/7 anonim válasza:
Kizárt hogy egy csapteleppel lezárd az egész épületet.Csak valami véletlen egybeesés lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen véletlen egybeesés volt:). Pont mikor szereltem akkor elzárták a vizet,mert javították. De reggelre visszajött.
Köszönöm a válaszaitok.
2011. febr. 9. 11:53
5/7 A kérdező kommentje:
Ja de a zuhanyváltót nem tudtam visszarakni:)
2011. febr. 9. 11:54
6/7 anonim válasza:
Tehát közös csapteleped van a kézmosóval. A zuhanyváltó gombot ugy tudod visszaszerelni, hga lecsavarod a csapról a gégecsövet és akkor már tudod hogy kell a gombot is visszacsavarni csavarhúzóval. A végén visszaszereled a gégecsövet. Szerintem ennyi.
7/7 Csxeba válasza:
Erre mondják, hogy "correlation does not imply causation" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!