Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kerítéslécek között mekkora...

Hidro kérdése:

Kerítéslécek között mekkora távolságot hagyjak?

Figyelt kérdés
Kerítést építek kerítéslécekből. Szerintetek mekkora távolságot hagyjak a lécek között, hogy túl foghíjjasnak se tűnjön, de sűrű se legyen? Tudom, hogy ízlés dolga, de szerintetek hogy lenne szép? Amúgy 60 cm hosszú és 8,5 cm széles kerítéslécek lennének. Balkonkerítésről van szó. Remélem van itt egy jó asztalos. :)
2011. jan. 21. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok asztalos, de amikor az én kerítésemet csináltam én akkora távolságot hagytam mint a léc szélessége. Egyszerűbben: egy lécet használtam távtartónak!
2011. jan. 21. 19:36
 2/7 anonim válasza:
56%
Hát ha van kutya, akkor kisebb helyet.. de ha nincs akkor az előző válaszoló ötlete jó:)
2011. jan. 21. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
van egy kuvasz, de 8,5 centin remélem nem préseli be magát :)
2011. jan. 21. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

A macska ne férjen ki ha a kuvasz üldözi :)

Egyébként az első válaszadó szerint van az enyém is rakva.De tényleg ízlés dolga.

2011. jan. 21. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez keskenyebb lécnél jó módszer, a 8,5 cm hézag soknak tűnik. Elég lenne egy 6 cm-es léc távtartónak.
2011. jan. 21. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont fordítva.Nekünk a cégtől jött maradék lambériából van (dísz)kerítés.A lambéria 9,5;a rések 11 cm-s-k.
2011. jan. 22. 21:10
 7/7 P.Pityu ***** válasza:
82%
Én is a 5-6 cmre szavazok,kerítéseknél amúgy 2 cmet szoktunk hagyni.Egy jó asztalos.:D
2011. jan. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!