Hogy lehetne puzzle-t kereteztetni?
Az elejétől sorolnám.
Hogy vigyem el a kirakott képet a keretezőhöz? Egy háromezres kirakó lenne az első, amit szeretnék megcsináltatni, de nincs elképzelésem, hogy vigyem el egyáltalán?
A nagyobb gond, hogy buszon kéne vinni, és félek, hogy darabokra potyog.
Gondoltam arra, hogy veszünk kész képkeretet, de nem kaptunk ekkorát. 121*80-as
Mennyibe kerülne nagyjából?
Ezer daraboshoz kapunk kész üveget vagy keretet, de nincs elképzelésem, hogy illesszük bele.
Ha valaki csináltatott vagy csinált mostanában hasonlót, megosztaná a tapasztalatait?
Itt vannak például. Ezek szerint folyékonyak. Nekem még csak olyan volt, amit a puzzle mellé adtak, az por volt zacskóban. De végül is logikus, mert ki is folyhat a dobozban, és akkor oda az egész játék.
Én 5000 db-t raktam. Amikor készen volt, megfordítottam. Persze nem egyszerre, egyben:) A hátát bekentem tapétaragasztóval és újságpapírt simítottam rá.
Így egyben maradt, így tettem fel a falra, nagyon pici szögekkel (ami nem is látszik).
A "buszon szállításra" nincs ötletem.
Köszönöm a gyors válaszokat!
A negyediktől kérdezném, hogy így mennyire stabil?
Nekem sajnos még kartonra ragasztva is úgy sikerült csak az ezer darabost felrakni, hogy előre húzza a súlya, és behajlik.
4. vagyok
Annyira, hogy nem esik szét. Több év után most szedtem le a falról, mert festjük a falat. Most éppen a földön "fekszik". Még nem tudom, hogy mit csinálok vele, már nem fogom mindet visszarakni. Vagyis nekem több is van, mert a gyeses időszakomban nagyon szerettem ezzel kikapcsolódni.
Szóval, így is egyben van és simán vissza tudom tenni.
Elég sok helyen kell felszögelni, hogy nagyjából sima legyen. Unokatesómnak volt üveg mögé rakva - talán 3000-s - de az sem tudott teljesen sima lenni még az üveg alatt sem. Nekem így üveg nélkül jobban tetszik.
Hali, kicsit megkésve de:
mi is a hátára fordítottuk, de ragasztószalaggal ragasztottuk össze,és nem esik szét.
a kirakott képet meg nem kell elvinni, leméred, és ahhoz hozzáadsz 1-2 cm-t és az a keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!