Hol tudnék olcsón puzzle-t venni?
Figyelt kérdés
Egy ideje itthon vagyok pályakezdő munkanélküliként és mostanában jött az ötlet, hogy kirakózzak:D
A képeket később ki szeretném tenni a szobámba, jelenleg is egy pacis képen dolgozom (1500 db-os:D)
Nekem kábé 1000 darabos lenne az ideális.
Ismertek olyan üzletet, vagy oldalt ahol nem 4-5 ezrekért árulják a kirakókat?
2011. jan. 4. 11:07
1/6 anonim válasza:
A vásárlós oldalakat már megnézted? tesz-vesz, vatera, ad6kap6,webilium,olcsobban?
2/6 Tinker Bell válasza:
Én a Lidl-ben szoktam venni a kirakóimat. 1000 darabosak. Vettem tájképet is, de van Micimackós is. Nem mindig lehet kapni náluk, de én mindig ilyenkor karácsony környékén/után vettem olyan 1300 forint körül.
3/6 A kérdező kommentje:
Első, a teszvesz féle oldalakról teljesen megfeledkeztem:) Köszönöm!
Második, nem néztem még soha Lidl-ben, de akkor most ráállok én is. Tényleg szép tájképek is vannak, vagy csak gagyik?:P Mert ha még szépek is, akkor ennyiért mindenféle képpen megéri.
2011. jan. 4. 12:15
4/6 Tinker Bell válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Jaaajjj de szépek:)) Az első tetszik a legjobban, de a többi is gyönyörű! Tényleg szépeket lehet akkor kapni, köszönöm hogy belinkelted nekem!:)
2011. jan. 4. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!