Tapéta festése graffiti spray-vel?
A szobám falán narancssárga tapéta van. Az egyik sarokban egy kis házi stúdiót szeretnék kialakítani fekete fallal. Körülnéztem a festékek között, és a festékszóró sprayvel jönnék ki a legolcsóbban. (Montana Basic Black)
Nem fog "felázni" vagy lejönni, megsérülni a tapéta, ha ilyennel lefújom?
Megnyugodtam, köszönöm!
Reméltem, hogy még ma választ kapok, mert holnap megveszem a festéket :)
A tapéta típusa nem ismert, hogy miért akarod megtartani azon a részen ? A tapéták 99%-át vizes ragasztókkal tették a szakmunkások a helyére , ritka az öntapadós, spéci belső hőszigetelő, hővisszaverő típus . Egy festőszakmunkás mindig a megfelelő tapadó szilárdságot vizsgálja meg!
1. A tapéta nem a levegőben lóg ?
2. Megfelelően színezet alapozással a meglévő szín főleg feketénél olcsóban eltüntethető .
3. Jó alapozásnál csökken a felület szívóképessége ami fontos főleg ha a festék grammja "spray" mennyiség !
-Gyakori probléma a tapéta festés vagy inkább néha mázolás után minden hiba előjön! Az illesztési , nyújtás főleg domború mintán . Amit a minta elfed a szemünk előtt azt friss színnél most jól látjuk !
A grafiti spray nem oldja a CMC tapéta ragasztót , meg a gyakorlati részét nézve nincsen ideje rá, de csak őt használva költséges !
Köszi!
Ma megvettem, lefestettem. Nagyon jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!