Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan csináljam meg?

Hogyan csináljam meg?

Figyelt kérdés
Szóvel a barátnőimmel holnap találkozok és szeretnék csinálni nekik zsugorka papírból szivecskét karácsonyra. De anyunak is azt csináltam és ahelyett, hogy olyan szép fényes lenne, ilyen matt tapintású lett, tehát nem fénylik és nem tudom, olyan mintha meg sem lenne sülve. Pedig pont a negyedére ment össze. Lehet, hogy meg kellett volna fordítani? Vagy rá kell valamit kenni? Hogy lesz olyan fényes? Mert ugye átlátszó lap volt, lecsiszoltam, amikor megsült a hátulja fényes maradt, de az elején meg kicsit olyan volt, mintha le lehetne kaparni róla a színt. Pedig nem lehetett. Úgy is szép volt, de nem az igazi. És gondolkodtam, hogy befessem-e sima körömlakkal, de nem, mert féltem, hogyha az lekopik, lekopik vele a minta is. Szóval olyannak kellett lennie? De akkor egy csomó képen miért olyan fényes? Lakkot kentek esetleg rá? Vagy hogyan van? Segítsetek, holnap reggelre kell 9 db! :)
2010. dec. 27. 14:58
 1/1 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondokok: [link]
2010. dec. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!