Kókuszhéjból milyen dekorációt csinálhatok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 18:50
1/7 anonim válasza:
mi a belsejébe nejlont raktunk,kifúrtuk a szélét és növény ültettünk bele,amit fellógattunk
2/7 Kokas Lajos válasza:
Szilveszterre kókusz-cici tartót! :)
3/7 anonim válasza:
En pont tegnap keszitettem belole madaretetot. Felbevagtam, kiettem, kifurtam, befuztem, felakasztottam, teleszortam, vartam, orultem... :-)
4/7 Katamarán válasza:
Mi is etetőt csináltunk belőle, de kalitkába lett fellógatva kisrágcsálónak.
Ha 1/3 részét vágod le a tetejének,kapsz egy pohár-formát, aminek a talpa a megfordított levágott rész. Kifúrva és összecsavarozva egy kupa lesz belőle. Nálunk már intézmény a "Kókusz", minden vacakot belepakolunk. Aprópénzt, cetliket, gombot stb. Ráadásul nagyon jól néz ki.
5/7 anonim válasza:
töklámpást egész éven használható
6/7 anonim válasza:
csak egy kicsit kannibáloos feeling
7/7 anonim válasza:
Félbevágod és kiváló melltartó lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!