Hogyan csinálhatok a fénykép kollázs a legegyszerűbben anélkül hogy a falamat tönkretenném?
Rengeteg fényképem van (~200db), és úgy döntöttem csinálok egy kollázst hogy feldobjam a szobámat.
Csak hogy nemrég lett a fal lefestve, így bármennyire is jól nézne ki, ha rá ragasztanám a képeket, ez kizárva.
Jelenleg nincs pénzem képkeretre, így ez is.
Parafa táblát már próbáltam, de az kicsi volt, meg eleve is valami látványosabbat szeretnék :)
Ötleteket kérek! :)
az ikeában elég olcsók a képkeretek.
de ha ennyire spúr vagy, akkor menj papír-írószerbe, és vegyél egy bazi nagy fehér kartonlapot, és ragaszd rá. utána erősíts rá valami madzagot, és akaszd fel.
egyébként én a 120 éve lefestett falra sem ragasztanék képeket, mert a levételnél megsérülnének.
köszönöm a válaszokat :)
igen tudom, állandóan az ikeába járok... csak ahogy írtam nincs rá most pénz. talán szeptemberben
a ragasztógyurma lenne a legjobb megoldás, de azt már tapasztaltam mennyire tönkre teszi a falat, köszönöm nem.
a harmadik kommentelő válasza tetszik :)
hasonlókat ha vki tud még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!