Ha egy hónap csúszással hitelesíttetem az új vízórámat, mekkora büntetés néz ki?
Ez egy lakás 2 db (lakásonbelüli) órája , melyeknek 2010.dec.31.-én jár le a 6 éves érvényességi ideje.
Anyagilag az új mérők beszerzését és a plombáztatást csak januárban tudom felvállalni.
Az almérő cserélye NEM kötelező,mivel a tulaj saját elhatározásából építtette ki.
Viszont ha lejár a 6 év(eddig vállal rá hitelességet a gyártó)a vízmű felbontja az addigi szerződést és vissza teszi a fogyasztót a közös költségű elszámolásba.
Ezek után(ha mégis a saját órák mellett dönt a tulaj)le kell cseréltetnie+újra engedélyeztetni tervekkel együtt(kb 25.000)
Az első vagyok. Igy van ahogy az utánnam szóló mondotta.
ha majd cserélteted próbálj felujitott mérőt kérni mert az olcsóbb, ilyenkor elviszik a régit. Ujj cserénél ott haggyák. Szerintem egy két hónapos csuszásért nincs
szankció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!