Gáztűzhely ajtajának gumiját mivel tudom visszaragasztani?
Figyelt kérdés
Vesta gázsütőm egy ideje rosszabbul teljesít. Most vettem észre, hogy az ajtóval szemben lévő gumicsík fenti középső része lóg, vagyis kiszökik a meleg. Mivel tudnám ezt a csíkot visszaragasztani?2010. nov. 12. 18:55
1/4 anonim válasza:
Pillanatragaszto, de En pl. mukorom ragasztot hasznalok ilyesmire.
2/4 anonim válasza:
Valami hőálló ragasztót kellene oda használni ami -egyrészt nem engedi el a hőtől a fémet -másrészt hő hatására nem termelődik a párolgása útján mérgező gáz, ami esetleg rámehet az ételre vagy belélegzés útján bajt okoz
3/4 anonim válasza:
Én még nem csináltam ilyet, de ha kellene és hőálló szilikonnal próbálkoznék.
Kályhák, kazánok szigetelését is ezzel szokták ragasztani. Több száz fokig teljesen hőálló. Ha mégis elbomlana, gyakorlatilag homok lesz belőle.
4/4 anonim válasza:
250 ml FBS tömitő ragasztó paszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!