Bevált a műanyagcső központi fűtéshez?
Nekem az volt éveken keresztül a lakásomban, és most az építkezéskor a házba is az került a fűtéshez.
Amúgy nem műanyag, hanem 5rétegű alumínium.
A falban meg, mert ezt csak ott lehet vinni normálisan, bajom nem volt vele.
összehasonlíthatatlanul olcsóbb egy hátránya van: a 95C a felső határa a vízhőfoknak, de szerintem ezzel együtt
lehet élni.Amire még ügyelni kell, hogy csak ívben lehet hajtani, mert megroppanhat.
Nem is lehet hegeszteni, hanem előre gyártott idomok vannak és egy speciális géppel azt sajtolják ha toldani kell.Ilyen gépet amúgy lehet bérelni is reims asszem a gyártója.
szerintem nincs mitől félned, az elmúlt 10 évben épült lakóparkok 80%a ilyen fűtés és vízrendszerrel van szerelve.
Előző vagyok.
Ha a tartósságára vagy kíváncsi, a legöregebb rendszer amit ismerek 8 éves, nincs vele gond. (de ott nem látszanak a csövek, mert hát az esztétika... ahogy te is írtad, hullámvasút)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!