Ez tyúkólnak megfelelne?📸⤵️
Belül nem tudom mivel van szigetelve, csak így küldték a képet. Jövőhéten megyek megnézni.
A vén papa tyúkokat tartott benne, nekem is arra kellene.

Attól függ milyen egyéb körülmények között.
Nálam, ahol 2 tacskó cirkal alattuk folyamatosan, ól nélkül egy fedett faágakból eszkábált magas ülőn alszanak...
Régen a tacskók előtt a tökéletesen zárt tegla olból is volt, hogy elvitte patkány a csibéket, az előtt egy hasonló tákolmányból meg a róka irtott ki mindent.

Ez annak biztos nem jó.
De te inkább ne tarts tyúkot ha ennyi fogalmad sincs hozzá.
Talán patkánynak jó lenne ez.

Bármi jó tyúkólnak, nem kell annak szépnek lennie...
Könnyen tisztán tudd tartani, és biztonságosan be lehessen csukni éjszakára, ne tudjon sehol bejutni patkány, görény, róka, kóborkutya... ennyi..
A tyúkok nem nézik, hogy szép e az az építmény.
De nyilvan egy ekkora ól csak éjszakai szálláshely, reggel ki kell engedni őket, este meg becsukni...
Nincs vele semmi probléma kb 3.nap már maguktól fognak bemenni ahogy megy le a nap.
6
Igen, csak aludni és tojni járnának oda, egész nap kapirgálnának az nagy kertben.

8
Nem lesz kakas és kotlós sem, csak tojótyúkok. 😀

Nem árt ha van egy kakas, ha nincs kakas, akkor rivalizálnak egymással a tyúkok, megtépik egymást, ha van kakas, levezeti az ilyen frusztrációikat.
+ rengeteg dologtól akár kisebb ragadozóktól is megvédi őket. Saját szememmel láttam, ahogy még rókát is menekülésre kényszerítette a legnagyobb kakasom... mondjuk olyan sarkantyúja van, hogy még én is félve közeledek hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!