Epoxi gyanta hogyan készíthető házilag?
Sziasztok!
Az epoxi gyantához hasonló anyagot szeretnék házilag készíteni. Miből lehetne ezt megtenni? Érdekelne még továbbá apró fél és negyed körömnyi méretű sok kis dekorációs kavics összeragasztása, de úgy hogy a ragasztó átlátszó legyen és 2-3 maréknyi kavics minden egyes szeme összeragadjon, hogy ha egy tálban fejjel lefelé fordítom őket, akkor se boruljanak ki.
Talán vannak ilyen jellegű kő ragasztók is, de nagy tételben nem túl gazdaságos.
Köszönöm.
No, én kikerestem neked, nyithatod a vegyigyárat.
Azt már ne kérdezd, hogy milyen tömegarányban keverik.
Amúgy hadd kérdezzem meg, direkt vagy egy kötekedő fasz, vagy ennyire alacsony nálad a küszöbszint?
"No, én kikerestem neked, nyithatod a vegyigyárat.
Azt már ne kérdezd, hogy milyen tömegarányban keverik.
Amúgy hadd kérdezzem meg, direkt vagy egy kötekedő fasz, vagy ennyire alacsony nálad a küszöbszint?"
Köszönöm. Igen, pont erre gondoltam, amit belinkeltél, ahol részletesen leírják a dolgot. Nem kötekedésnek szántam, elnézést ha annak tűnt. Tényleg érdekelnek az összetevői.
"Teljesen igazad van kérdező, én például aranyat tudok csinálni"
Én gyémántot és rutil kvarcot tudok csinálni.
Harmadéves vegyésztechnikus vagyok, de kirúgtak, mert ügyesebb voltam, mint a tanáraim. Rájöttem ha átmegyek a vizsgákon, akkor nekik menni kell a székekből.
"ha átmegyek a vizsgákon, akkor nekik menni kell a székekből."
Ez teljesen jogos. Ha te a nem létező képességeiddel átmész bármilyen vizsgán, annak következménye kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!