Hogyan készülhet az anyatej ékszerek?
Biztos angol nyelven megvan valahol a neten az infó. Engem taszít ez a téma, nem kerestem.
Pitypang öntésnél csak óvatosnak kell lenni és nem telibe a pitypangra kell önteni a gyantát, hanem köré, alá. Aztán hézagok közé ahol kell.
Tudtommal nincsen gyantás könyv.
Bár érthető is valahol, mert nagyon sok féle kötésű, szerkezetű gyanta van. Mindegyiknek sajátosak a tulajdonságaik.
Gyantás oktatások vannak adott embereknél, de ott is csak azokkal a gyantákkal dolgoztok, amikkel az illetőnek van tapasztalata.
A tárgytól, és annak méretétől is függ milyen gyantát használsz.
Szinezők, formaelválasztók stb se mindegy.
Meg ugye adott gyantáknál védőfelszerelés. Több embert is láttam már, akik helyzet jelentettek a kórházból is durva állapottal.
Akármi infót keres az ember, legjobb angolul keresni, eddig mindent megtaláltam, ami érdekelt.
Az anyatejes "receptet" féltve örzik a magyar csoportban is. De biztos vagyok benne ők is meglelték valahol az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!