Hűtőszekrény polcnak "jó" a 4mm-s síküveg?
Figyelt kérdés
Látom,épp kérdezte valaki az üveg polcot...
Nekem is hasonló gondom van...
Évtizedes hűtőszekrény polcairól jön le a bevonat,újakat venni horror pénz...
Ha vágok itthon 4 milis üveget,körbe csiszolom,az jó lenne polcnak?
jan. 23. 16:50
1/7 anonim válasza:
4 es már elég erős .Azért nem kell túlterhelni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Én inkább azon aggódom,hogy megfelelő-e az egyszerű üveg a célra?
jan. 23. 17:41
3/7 anonim válasza:
Hát azért a leveses fazekat nem tenném rá. A síküveg hosszú szilánkokban törik, mindenképp jobb lenne edzett üveg. Inkább tegyél bele műanyag lemezt vagy alumíniumot. Vékony alu profilt lehet kapni méterre, rácsot is csinálhatsz belőle, nem muszáj tömör polc.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is most tört el egy üvegpolc a hűtőben. Szilánkosra tört, tehát sima üveg volt. Én vágatok bele 4-es üvegből.
6/7 anonim válasza:
Nekünk sem edzett üveg volt benne. Simán jó bele a 4-es üveg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ma felhívtam egy üvegest...elmondása szerint ő is 4-s üvegből szokott csinálni,mind a 8 élet lecsiszolja,4ezerért van is készleten a főbb méretekből.
jan. 24. 21:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!