Beleégett a körfűrészbe a csavar?
Sziasztok!
Vettem egy einhell merülőfűrészt csináltam pár vágást utána próbáltam leszedni a pengét, egyszerűen szét ment a csavar:
Próbáltam wd-40el at fújni, felmelegiteni hajszaritoval + flexel egy vízszintes vonalat beejteni hogy kiutogessem de meg sem moccan...
Mivel tudnám kiszedni, létezik hogy gyári hibás és ki sem jön?
Nem, balra tekertem a fűrészen a nyíl is arra mutatott, elvileg bal lenne.
De próbáltam a másik irányba is de még sem moccan sajnos
A nyíl az forgásirány inkább. (lapot jól tedd rá) Balmanetes csavar, jobbra tekered ki.
Balra forog a lap, akkor a normál csavart balra kilazítaná. A balmanetes csavart viszont behuzza. Hajszárítóval nem tudsz mit melegíteni, kevés hozzá, amúgy is vastag a tengely. Viszont jobban belegyógyulhat.
A Merülő fűrészben normál menet van, azaz kitekerni az órának ellentétes irányba kell kitkerni. A probléma hogy ha nagyon erőlteted a vágást, akkor nagyon rá tud szorulni a csavar. Ezt a csavart ha már elnyaltad az imbusz fejét, akkor slicet kell vágni rá, és 1 unevezet üthető csavarhúzóval lehet kiszedni, vagy ha nem megy akkor tört csavar kiszedő szerszámmal.
A kiszedett csavart el kell dobmi és 1 új imbuszos csavart kell vissza tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!