Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Régi lámpák átnézésére,...

Régi lámpák átnézésére, átvezetékelésére hol lehet szakit találni?

Figyelt kérdés

Szeretek régiségekre vadászni, mostanában lámpákat szoktam nézegetni. Sokhoz oda van írva, hogy érdemes átnézetni szakemberrel. Hol lehet ilyen szakembert találni? Van olyan bolt, ahol vállalnak ilyen kisebb feladatokat a villanyszerelők?

Vettem egy pár asztali lámpát, de egyelőre bedugni se mertük, annyira rossz minőségűnek/állapotúnak tűnnek a vezetékeik.

jan. 5. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapból ilyen kis munkával nem foglalkozik senki. Talán valaki megcsinálja, átnézi neked. Dupla szigetelésű vezeték kell bele, ha fémtestü, akkor el kell látni érintésvédelemmel.
jan. 5. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress egy villanyszerelöt
jan. 5. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Itt vagy találsz közeli baráti körből egy villanyszerelőt, aki hajlandó foglalkozni is vele, mondjuk egy üveg pálinkáért vagy valami hasonlóért, vagy esetleg egy olyan ismerős akinek nem szakmája, de látott már ilyet. Ismerősnek én is, valami italért, szivességért stb, de volt amikor ismeretlen ember majdnem infarktust kapott amikor mondtam neki hogy megkezdett óra 10ezer plusz anyag. A zsibin vett 700 forintos csodalámpára. Én voltam a szemétláda mert nem az ő szemetét csinálom meg újabb 700 forintért hanem fizetős munkát csinálok a normál óradíjon.
jan. 5. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát egy lámpa átnézéséhez nem kell nagy szakember.

Vezeték, foglalat , kapcsoló és más semmi amit átkell nézni.

jan. 6. 18:07
 5/6 bamboochatheone ***** válasza:
A régiségeket illik magadnak felújítani, ezért szép ez a hobbi.
jan. 10. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös: ez elvben szép, csak aki nem ért hozzá, az csak bajt okoz.
jan. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!