Igaz hogy ha kátrányos a kéményem és begyújtok akkor a kátrány begyullad a kéménybe és a tetőre is átterjed a tűz?
Igen, előfordulhat.
Ez sajnos nem vicc.
Nekem kifolyt pont elsején hajnal 2-ig a kandallóra meg környékére így most 2 napja nem gyújtottak bele, ha sikerül szereznem hozzá cuccot akkor szombaton kitakarítom
De most akkor begyulladhat a tetővel együtt vagy sem?
Ez elég sokaknak összejött már.
https://www.youtube.com/watch?v=gD5kh5JwPR0
Pár perc alatt kipereg a hőtől a habarcs (csak a tégla hőálló) és a lyukon kicsapó láng begyújtja a tetőt.
Kondenzvíz hogy folyhat ki a kéményből?
Azért nem hívok kéményseprőt mert egyet felhívtam és azt mondta hogy már úgy működik hogy a katasztrófavédelmet kell értesíteni és kijönnek bejelentés alapján
Szóval ha ismerősöm ad nekem olyan cuccot amivel a kéményt takarítják a kátrányt nem tudom vele letakarítani?
A kéményseprés valóban a katasztrófavédelemhez tartozik pár éve. Ez miért baj? Be kell szólni, és jönnek.
Én nem kisérleteznék, semmivel. Vagy sikerül, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!