Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért mehet le a mosogató...

Miért mehet le a mosogató lefolyóban lassan a víz? (Nincs dugulás)

Figyelt kérdés
Olyan problémánk lenne, hogy társasházban tetőtérben lakunk, es egyszerűen alig akar lemenni a víz a lefolyón. Ha beleöntjük a vizet a mosogatóba visszanyomja a mosogatógépbe, annyira lassan megy le a víz. 5 perc nagyjából 2 liter ami lemegy. Vettem levegőztetőt az U alakú szifon után hátha megoldja, ugyan ez a probléma, hogy lassan megy le. Ha kiszedem a szellőztetőt és csak a helye van meg azaz ott levegőt kap akkor probléma nélkül lemegy, nem folyik vissza sehova semmi. De ha visszarwkom azonnal megáll a rendszer megint, mintha vákuum keletkezne. Pumpával se lehet levinni mert a túlfolyón folyik akkor vissza. Dugulást se gondolnánk mivel a falban levő csőbe kozvetlen beleöntottem egy lavór vizet és könnyedén lement nem jött visszava víz

ma 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig valahol elvan dugulva.

AZ a szellőztető akkor a hibás.

ma 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
A szifonnál a falig biztosan nincsen, illetve ha leszedem a csőről a szellőztetőt akkor könnyen folyik a víz le. Ha visszatwkom akkor nehezebben. Teszteltem ezt a szellőztetőt hogy megszívtam nem tapasztaltam problémát vele, így azt kizárnám. Dugulásnál nem kellene akkor a víznek is feljönnie a falnák ha beleöntök vizet?
ma 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor elvileg egy légbeszívót raktál be, aminek pont az a szerepe, hogy levegőt enged be. Vagy valami mást vettél
ma 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt pedig dugulás van,meg kell szüntetni.
ma 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező: " (Nincs dugulás)" De ott van dugulás! Ráadásul a mosogató gépben pedig kellene hogy legyen egy szelep ami nem engedi visszafelé áramlani sem a szennyvizet sem a szagokat.
ma 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!