Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Csöpög a mosdó aljából a víz,...

Csöpög a mosdó aljából a víz, a guminál, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én rontottam el, mivel eldugult, és gondoltam szétszedem alul a csövet, és kitisztítom. Viszont nem sikerült lecsavarni, csak meglazítani (ami közvetlenül a mosdó aljába megy bele fehér rész, tetején gumival) gondoltam mindegy, akkor visszacsavarom. De azóta is csöpög, éa nem értem mit rontottam el rajta. Ennél szorosabban már nem tudom rátekerni, sőt, ahogy tekerem, van amikor csak jobban folyik.

Mit tudok vele csinálni?

dec. 19. 03:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazítsd meg a gumitömítést, vagy cseréld ki.
dec. 19. 04:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a tömítő gumi megkeményedett az évek alatt és emiatt nem veszi fel pontosan a formáját a porcelánnak. Ki kell cserélni ezt a leeresztő gumit, VAGY szilikon tömítővel kikened (az előtte szárazra törölt felületeket), és úgy meghúzni. Akkor jó lesz.
dec. 19. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Kemény a gumi, nem tiszta a felület. Bontás után visszahúzni nem fog tömíteni.

Teljes szétszedés után tisztítás, szilózás.

Vagy új gumi, illetve ha nem kapni, akkor új szifon és csere kompletten.

dec. 19. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazítzsd még újra a gumit.
dec. 19. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Végül szilikonnal körbe kentem. Valószínűleg csak új gumi oldotta volna meg, ezzel nem tudtam volna mit csinálni. De szilikon volt itthon legalább. Így most jó.

dec. 21. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!