SOS! Mit csináljak? Vonatozom, nagyon csikar a hasam, a mosdó foglaltat jelez.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bocsánat a kérdésért viszont magyon kényelmetlen szituban vagyok jelenleg. Hosszú vonatúton vagyok, a pocim elkezdett nagyon csikarni, elkéne mennem a vécére, a mosdó viszont foglalt vagy lehet el van romolva nem tudom. Foglaltat jelez de senkit se láttam kijönni az elmúlt negyed órában. Kalauzt kerestem de nincs a kocsiban. És 2 bőrönddel vagyok ráadásul. 😟
Bármi jó tanácsot szívesen fogadok!
23L
2021. máj. 23. 10:47
2/20 A kérdező kommentje:
Flirt vonattal utazom, ahol egy kocsiban 1 mosdó van.
2021. máj. 23. 10:51
3/20 anonim válasza:
Akkor ráfáztál. Próbálj nem gondolni rá. Mesélj magadról. Mutass képet.
4/20 anonim válasza:
Esetleg szállj le az egyik állomáson.
Sajnos nagyon nincs sok opció.
Remélem nem lesz baj.
5/20 anonim válasza:
A kisvonatok kb két órát mennek egy-egy állomás között. Esetleg Diósjenő-Balassagyarmat?
6/20 anonim válasza:
Kopogj be,hátha mégis bent bliccel valaki
7/20 A kérdező kommentje:
Ja igen, nagyon ritkán áll meg a vonat, leszállni pedig nem tudok mert a következő kettő óra múlva jön.
2021. máj. 23. 11:14
8/20 A kérdező kommentje:
Bekopogtam, de semmi reakció nem jött. 😔😔
2021. máj. 23. 11:15
10/20 anonim válasza:
Menj át masik kocsiba. Mindegyikben kell lennie wc-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!