Hol érdemes pillanatragasztót venni?
Figyelt kérdés
Üveg fém ragasztásához kellene. Milyen boltokban forog ez a termék a leggyorsabban, hogy ne egy beszáradt valamit vegyek?
(Konkrét ragasztótípus ajánlatot is szívesen vennék.)
ma 09:40
1/4 anonim válasza:
Üveg és fém ragasztásához én inkább FBS-t ajánlanék. Bárhol veheted, festékboltban, Tescoban is van tubusban, igaz nem pillanatragasztó, de erős.
De ugyanez igaz a pillanatragasztóra, hogy bárhol megveheted. Én pl neten a hobbyking-ről rendeltem gél állagút, és hiába pillanatragasztó, ha modellezel és azonnali kötést szeretnél, akkor vegyél hozzá aktivátort, ezt a ragasztóra fújva azonnal köt.
2/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy hol veszed,lejárati idő rajta van.
Felbontás után szárad be.
3/4 anonim válasza:
Ha nem sérült a csomagolása, akkor nem szárad be. A cianoakrilát (pillanatragasztó) a levegő víz tartalmával lép reakcióba, annak hatására polimerizálóik, azaz köt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!