Ragasztópisztollyal készített ragasztás mennyire tartós, víznek, esőnek mennyire áll ellent?
Figyelt kérdés
Ha cipőt ragasztok, azt összetartja majd sokáig, avagy elválík az anyagtól az első esőben???
Tudom van kifejezett cipőragasztó is (palmatex), korábban használtam, de mostanában nincs nekem itthon, ragasztópisztolyom viszont van, és még alig használtam életemben....
Aki ragasztópisztolyozott már cipőt, megköszönném a tapasztalatait!
Ja meg igazán nekem a palmatex nem vált be nagyon, azért is gondolkodom másban....
dec. 7. 00:04
11/11 anonim válasza:
Ragasztópisztolyt barkácsoláshoz,elektronikai dolgok szigeteléséhez használom arra kiváló,pont azért mert könnyen nyom nélkül eltávolítható.
Ragasztóként nem értelmezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!