Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ez mennyire éri meg?

Ez mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

A HECHT 5543 SXE fűnyíró mennyire éri meg?

Azt tudom, hogy önjáró és, hogy három kereke van nekem amugy az tetszik.

Abban vagyok bizonytalan, hogy sz önjáró, elektromos indításhoz adnak hozzá aksit?

személyes tapasztalatok is höhetnek.

előre is köszönöm!

dec. 1. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
HECHT benzines fűnyirót soha többet nem vennék! Nem a legolcsóbbat vettem, de 1 év alatt széthullott rajta sok dolog (fogantyú borítás lehámlott, légszűrőház teteje folyton leesett mert a gyári felfogatás gagyi, el is törött emiatt), 2 év alatt 2-szer szakadt el a behúzózsínór, letörtek a fűgyűjtő zsák gagyi felfogatásai, apróbb fémdarabok lehullottak róla, festék hamar lepattogzódott, pedig nem nagy területen használtam. Olajcseréhez nincs leeresztő furat, vagy kiszivattyűzni vagy fejreállítani kell a gépet a régi olaj kicseréléséhez... A motorja jó, de a többi része nagyon hamar lötyög, mozog, recseg ropog... Nem vennék mégegyszer ilyent. Vettem helyette EINHELL dupla akkus fűnyírót, annak sokkal jobb a kidolgozása, élvezet vele a munka.
dec. 1. 21:01
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
A HECHT gépeinél talán csak a PARKSIDE gagyibb. Ne vegyél, ha jót akarsz magadnak.
dec. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!