Bármiféle Szentkirályi rotakapa "felépítmény" után lehet kötni utánfutót?
Nekem van egy Szentkirályi Sprint 40 nevű rotakapa felépítményem aminek alumínium a hajtásháza erre rá van téve egy Honda GCV 135 blokk. Jelenleg kapatagok vannak rajta + 2 csavarral fel van rá rögzítve egy csoroszlya.
Ilyen a gép:
Az volna a kérdésem, hogy a csoroszlya helyére lehet tenni valamilyen vonószerkezetet majd utánfutót anélkül hogy megrakottan kitörne a felfogató rész az alumínium hajtásházból?
Eltörős az alumínium. A Youtube-on van valaki, aki vasból gyárt erősítő részt hozzá, le van filmezve az egész folyamat. Nagyon profi, de szerintem biztos olyan drágán árulja, hogy nem éri meg.
Ha veszel régi KF-04 öntöttvas hajtóművet, azzal meg tudod oldani. Akár ezt a mostani felsőrészt rakod át, akár kompletten veszed a rotát. Csak meg kell vizsgálni, mennyire kopottak a bordák a hajtóműben. Az enyémmel is az van, hogy a kopottság miatt már félrefordul a kuplung, és nehezen mozog. (De amúgy eladnám, ha tudnám...)
A Marketplace-en most hirdet valaki 50-ért komplett rotát kiskocsival meg kerekekkel, nem tudom, az vas hajtóműves-e, vagy azt se írta, működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!