Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fém kályhába kötelező samott...

Rotex55 kérdése:

Fém kályhába kötelező samott tégla?

Figyelt kérdés
Adott egy fém kandalló amit csak 3-4szer szeretnék befűteni fával utána kuka lenne, muszáj bele samott tégla? (Építkezésen használnám) vagy anélkül is lehet használni?
tegnapelőtt 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Nem.

A "fèm" amúgy gyűjtőnèv. A rèz, higany stb is fèm.

tegnapelőtt 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha gyári akkor már van bent .
tegnapelőtt 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 Úgy érted, folyadék. Szobahőmérsékleten.
tegnapelőtt 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
3# úgy èrtem ahogy leírtam
tegnap 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:

#1 Nagyon életszerű egy higanyból készült kályha.

Egyébként ha nincsen benne samott(pl kitöredezett) csinálhatsz bele egy kis tűzteret közönséges téglából. Pár begyújtásra jó lesz. Egyszer hasonló helyzetben voltam és működött.

tegnap 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Akkor jó nagy hülyeséget írtál, mert a higany nem szilárd fém, csak extrém hőmérsékleten.
tegnap 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

3-5-6# ha eddig nem esett le az èrtelmezès. Mivel a kèrdező fèmet írt, arra lett írva, hogy az egy gyűjtőfogalom, èshogy igen sokfèle lehet; pèdának lett írva, mint FÈM! Csak próbàld èrtelmezni!

A kályha amúgy acèllemez, vagy vas öntvèny, ez utóbbit nem mindig szoktàk samottozni mindig gyárilag sem.

tegnap 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!