1/4 A kérdező kommentje:
Vagy legalább véleménye...
okt. 26. 20:45
2/4 anonim válasza:
Hát figyu, a fém ragasztók szilárdsága nyíróerőre 10 és 30 N/mm2 között vannak.
Egy közönséges elektródás hegesztésé 800...
3/4 anonim válasza:
A "hideg hegesztő" elnevezés szerintem téves. Ez nem hegesztés. Ezek az anyagok arra jók, ha pl. van egy öntvény alkatrészed, akkor az azon lévő hibákat (apró lyukak, göröngyösség) be tudod tapasztani vele. Az így kapott felület csiszolható, esztétikailag szép felület nyerhető, én is használtam ilyen célra régebben egy kétkomponensű, lengyel gyártmányú ragasztót. A zártszelvényes fénykép meg nem tudom mit ábrázol, de szerintem ilyen célú felhasználás még alárendeltebb helyekre is kétséges.
4/4 puritan válasza:
Ezt a Temuról 600Ft-ért megveheted. Egyébként tök jó ragasztó, kemény,csiszolható, reszelhető anyag lesz belőle, de inkább műanyagszerű, a fém keménységét nem közelíti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!