A kinyomós szilikon ragasztót kenegethetem nyugodtan az ujjaimmal vagy inkább ne mert nem jön le?
Figyelt kérdés
nagyon szöszmötölős munkára kellene, és muszáj, de lejön ez utána simán vagy inkább szerezzek gumikesztyűt?okt. 24. 13:53
1/4 anonim válasza:
inkább gumikesztyű, vannak egész vékonyak, amit az orvosok is használnak, azzal már lehet finoman dolgozni
2/4 A kérdező kommentje:
kösz és kb mennyi idő alatt szárad meg? nem kell keményre, csak hogy már ne fogjon?
okt. 24. 14:45
3/4 anonim válasza:
Kenheted nyugodtan, semmi baj nem lesz, utána simán lemosod.
Én meg is szoktam nyálazni az ujjam, hogy jobban csússzon, utána egy rongy vagy papírtörlő és kész.
4/4 anonim válasza:
tegyél egy 1 csepp mosogatószert (csakis vízmentest!) az ujjadra ,és úgy húzd el az ujjad a széleken. Szépen fog terülni a szíló, és kevésbé fog rá ragadni az ujjadra. Ami Mégis rátapadt, azt meg legyúrod" az ujjadról pár óra múlva simán, kb mint a fikát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!