Einhell akkus furó és akkus flex vélemény?
Nem olyan, mint egy ipari gép, ez egy-egy fúrásnál, vágásnál is érezhető, de meg tudod csinálni vele. Olyasmi, mint hogy S Mercédesszel közlekedsz, vagy Dacia Logannal.
Én iparilag használok gépeket, egyszer otthon felejtettünk egy fűrészt, vettem pont egy Einhellt a Praktikerben, nagyon idegesítő volt az amatőrsége, de megcsináltuk vele amit kellett, azóta már odaadtam valakinek, mert csak itt porosodott. Szóval ha nem vagy hozzászokva jobbakhoz, akkor barkácsolni jó. Kár lenne 150ezerért csavarbehajtót venni, amikor gondolom 30 körül van az Einhell.
Otthon barkácsolásra teljesen jó az einhell, vannak rosszabbak is.
Meg jobbak is, ha szaki vagy pl. akkor úgyis veszel egy márkásabbat drágábban
Fúrószárból, ne a legolcsóbbat vedd, ami egyenként van csomagolva, általában jobb minőség. (arra gondolok, amikor 1 db fúrószár majdnem annyiba kerül, mint egy 3-5 db-os készlet az alsó polcon)
Fémfúró, fafúró, kőfúró ezekből 4, 6, 8-as az alap készlet, ami jó ha van otthon, persze lehet több méret is, attól függ, mire kell. (betont ne fúrj ezzel a géppel, téglát lehet)
Bitfejekből nagyon jó készletek vannak, pl. az Obiban a kék LUX, vagy Stanley, de más márka is jó. Itt is érvényes a szabály, ne a legolcsóbbat. Egyélű, PH 1,2,3, PZ esetleg TX legyen benne, plusz egy mágneses bittartó, amit a tokmányba teszel. Ezeket megveheted külön is, de jobb egy készlet, mert minden egyben van egy kis dobozban.
Ez elegendő egy alap otthoni barkácskészletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!