Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van egy hideg padlófelület a...

Van egy hideg padlófelület a kanapé mögött ahol mindig bepenészedik a fal. Van valamilyen falra, vagy padlóra lerakható fűtőkábel, amivel lehetne lokálisan melegíteni azt a részt 22-24 fokra?

Figyelt kérdés
okt. 19. 15:42
 1/8 Alain Delon ***** válasza:
Én hasonló célra fűtőfóliát vettem innen: [link] , de van ilyen megoldás is: [link] A jó hatásfok miatt tegyél alá valamilyen hőszigetelő réteget.
okt. 24. 09:46
 2/8 Alain Delon ***** válasza:
Fűtőfóliánál figyeld a felületi hőmérsékletet, nehogy túlmelegítsd az ágy alját.
okt. 24. 09:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a szőnyegfűtés jó ötlet - nem károsítja a meleg a parkettát?
okt. 26. 14:26
 4/8 Alain Delon ***** válasza:
Azért írtam, hogy nézd meg a hőmérsékletet, amit kibocsát, bár írtam azt is, hogy tegyél alá hőszigetelő réteget, hogy ne menjen kárba a keletkezett hő. De gondolom, a szőnyeg úgy van kialakítva, hogy lefelé ne szökjön a hő.
okt. 27. 12:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Milyen hőszigetelő rétegre gondolsz, mit ajánlasz?
okt. 27. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Először is legyen nagyobb távolságra a kanapé a faltól.

Ha szellőzni tud akkor sem penészedik

okt. 27. 15:10
 7/8 Alain Delon ***** válasza:

"Milyen hőszigetelő rétegre gondolsz, mit ajánlasz?"

Pl. a barkácsáruházak szoktak olcsón sérült szigetelőlapot árulni. Egy olyan leértékelt 1 cm-es polisztirol lap bőven megteszi. De úgy látom a hibátlan darabok is pár száz forintba kerülnek. Abból ki tudod vágni a megfelelő méretet. Pár pötty szilikonnal leragasztod és jó.

okt. 28. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekelt volna, hogy polisztirol, vagy más, köszi!!
okt. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!