Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Létezik olyan fólia (és ha...

Létezik olyan fólia (és ha igen, mi a neve), amit az ablakra feltéve csak kifelé lehet látni, de befelé nem?

Figyelt kérdés
Madáretetőt tettem az ablakunk elé és ezek a kis fososok (cinegék, őszapók, csuszok, imádom őket) mindig elrepülnek, ha észrevesznek engem, ahogy nézem őket bentről. Ha jól tudom, valamilyen tükörfólia létezik, de olyan van-e, ami csak annyira tükröződik, mint egy normál ablak? (nehogy aztán saját maguk tükörképétől ijedjenek meg...) És hol lehet ilyet kapni, ha van?

okt. 10. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Most is annyira tükröződik az ablakod, mint egy normál ablak :D Ha ennél jobban tükröződőt akarsz, akkor az tükörfólia. Megijedni nem fognak tőle, de

- kicsit sötétebb lesz a szobában, mert visszaveri a fényt ugye,

- ha felkapcsolod a villanyt és bent van világosabb, akkor már fordított irányban működik,

- a madár pont hogy nekirepül, ezért szoktak rá matricát ragasztani.

okt. 10. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tükörfólia rosszabb lesz neked ès nekik is. Idővel hozzászoknak a mozgashoz. Bár, ha egyből ablakhoz tetted, akkor onnan mindig elhúzzák a csíkot, mert túl közeli a mozgás.
okt. 10. 12:10
 3/3 veszettkecske ***** válasza:
100%
Nekünk a függönytől nem látnak nappal be és lehet őket nézni is.
okt. 13. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!