Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen formában kötnétek be...

Milyen formában kötnétek be ide kályha csőt?

Figyelt kérdés

Ha a kályha a kép baloldalán lévő falhoz lenne tolva kb 60cm-re a lyuktól és felső csőkivezetése van?

[link]

okt. 1. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, ilyet még nem láttam. A baloldali fal miből van? (gondolom utólag rakták oda)
okt. 1. 17:18
 2/8 A kérdező kommentje:

rendes válaszfal,

csak nem tudom milyen idomokkal lehetne elvezetni a csövet a kályhához.

okt. 1. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kályhacső idomokkal.
okt. 1. 19:29
 4/8 Oldfire ***** válasza:
100%

Hol van a kályha? Előtte, alatta, mellette, milyen távolságra található a kályha? A kályhának melyik oldalán van a kémény kivezetése? Tetején, oldalt, alul?

Ezek az információkra szükséged lehet. Ha meg van a kémény átmérőjének mérete annak megfelelően vásárolsz. 90fokos idomokat. Egyenes csőveket.

okt. 2. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyesmi van, a sarokban van a kéménylyuk. A kéménylyukba egy 45 fokos füstcső könyök csatlakozik (ilyen: [link] utána egyenes cső, megint 45 fokos könyök, megint egyenes cső, és így csatlakozik a kályhába, aminek a tetején van a füstcsőnyílás.
okt. 2. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt akartam linkelni:

[link]

Füstcső könyök, 45°-os

okt. 2. 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor veszek majd ilyet hozzá
okt. 2. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem ez nem 45°, hanem inkább 20°.

Akkor meg a lyukba kell egy KB-s könyök, ami lefelé néz. Ebbe vagy egy másik könyök, ami vízszintesre jön, vagy egy cső, ami függőleges.

Pontosan nem lehet megmondani, mivel nem tudjuk, hogy konkrétan hol van a kályha kivezetése, és merre lenne érdemes haladni.

Jó eséllyel kelleni fog legalább egy csőbilincs, a falhoz fogatni.

okt. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!