Villanybojler rádió frekis vezérlő mikor adja az áramot?
Jelenleg egész nap a sárga és a piros igazából vibrálva világít és a zöld meg kb három másodpercenként villan kettőt.
A frekis vezérlő utáni fi relé teszt gombját megnyomva nem történik semmi nem ad ki áramot egész nap. Nagyon sűrűn próbáltam. Azért kérdezem hátha valaki tudja milyen LED jelzés esetén ad áramot mert gyanús hogy elromlott.
Nos reggelre lett melegvíz a bojlerben. Ez a típusú Prolan vezérlő áteresztès közbe is ugyan úgy villog. Egyedül a villanyóra jelzi egy piros LED villogással a fűtést.
Előzmény: tegnap reggelre nem volt melegvíz és a Fű relé lekapcsolta vezérelt áramot. Volt itthon tartalék fűtőszál meg tömítések és mondom biztosan teszárlazos a fűtőszál azért kapcsolt le az áram. Kitakarítottam megbösszeraktam a bojlert és végeztem is reggel nyolcra. Napközben egyáltalán nem kapcsolt be és már kezdett gyanús lenni a frekis vezérlő is. Hiába méregettem Fi relé előtt akkor sem volt áram. Mondom várok reggeli és max hívom a hibabelejentőt, de szerencsére minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!