Ezt a szegecset hogy lehet leszedni és lecserélni normális csavarokra?
Egy összecsukható fém kiskocsinak a váza, de olyan vackok a szegecsek, hogy pár magától ki is esett/tört, és elég játékszernek tűnik, nem jósolok a többinek se sokat.
Hogy tudom ezt a fémváz roncsolása nélkül kiszedni és helyette csavarokat betenni házilag, azaz csak alapszerszámokkal? Fogóval próbáljam kitépni vagy? Semmilyen csavarhúzó vagy kulcs nem illik bele, az egyik fele domború, gömbolyű, a másik sima homorú, gömbölyű.
A lényeg a szegecs kisebbik fejének eltávolítása,történhet egy vastagabb fúrószárral fúrással vagy lecsiszolással csiszológéppel vagy dremel géppel.
Úgy látom a két összefogott darab között van hely,talán lombfűrésszel is hozzá lehet férni és átvágni a szegecset.
kösz, hát vegyes a helyzet, mert van ahol odafér a harapófogó, van ahol nem.
csak azóta az a kérdés merült fel, hogy ha én ezeket kicserélem csavarra, akkor is mozgatható lesz? mert jelenleg egy harmonikaszerűen összecsukható kis vasszerkezet, és az egyes vasrudak, összekötő elemek vannak ezekkel a szegecsekkel rögzítve. ha csavar lesz helyettük, akkor is tudnak mozogni az egyes vasrudak, összekötő elemek? vagy önzáró anyával lazára kell hagyni és akkor biztos? most ezen megakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!