Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Laminált padlón lett egy rés,...

Laminált padlón lett egy rés, hogyan toljam vissza a parkettát?

Figyelt kérdés

Majdnem a szoba közepén a két téglalap közt lett egy kb. 1 cm-es rés.

Régen láttam egyszer, hogy az ilyet a végéről, vagyis a szoba széléről visszaütögették vagy kalapálták a helyére.

Valaki érti a problémám? 😃

Hogy csináljam?

szept. 3. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a szélétől visszatolni akár valami szélesebb feszítővassal, vagy ha van, a lamináltpadló fektetésénél használatos húzóvassal. Ne csavarhuzóval, vagy hasonló kicsi eszközzel, mert az lehet, hogy csak elroncsolja a padló végét. A húzóvassal arra is van lehetőség, hogy kalapáccsal kocogtatod, így sokkal nagyobb erőt tudsz kifejteni.

Ahol összecsúszik, ott kennék ragasztót a profilokra, hiszen oka volt a szétcsúszásnak, valaminek helyben kell tartania azt a sávot. És reménykedjünk, hogy máshol nem jelentkezik ez a hiba.

szept. 3. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt a padlót kb. 15 éve tették le, de mindig csak ezen az egy helyen csúszik szét.

Hasznos volt a válaszod, köszi.

Viszont nekem nincsenek ilyen eszközeim.

szept. 3. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Valahol láttam, hogy két oldalas ragasztót tettek rá, arra egy fakocka és azt ütögetik. Én cipőben szoktam az ilyet "összerugrosni". De ahogy írták is tegyél valami ragasztót mielőtt összemegy.
szept. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!